Wednesday, January 10, 2007

Svømmhaller i Osloby

Interessen for å bevege seg i det våte element er vekket. Jeg og en venninne har bestemt oss for å forsøke alle haller i Oslo. Uoffisielt har jeg påberopt meg å lage en uhøytidlig kåring av den beste. De beste? Man vet jo aldri.

Først ut: Holmlia bad. http://www.kultur-og-idrettsetaten.oslo.kommune.no/oslobadene/holmlia_bad/

Service: Først ufattelig dårlig. Sint mann i billettluke som bryskt lurer på om vi er korte i nøtta fordi vi hadde fint lite peiling på at man ikke kan betale med kort i billettluka. To spake jenter spør etter nærmeste minibank og det er tydelig at han synes at vi er ufattelig dumme da han utbryter: "Selvfølgelig har vi minibank. To minutter å gå. Rett ved Meny Opp bakken. " Vi står inni fjellhallen og har verken sett bakke eller butikk og kommer med et stille; "ok". Vi klarte å finne frem til banken, fikk tatt ut penger og betalte til samme mann. Det virker da som han har tenkt seg litt om for han peker og gestikulerer voldsomt da han skal vise oss veien til garderoben. Humøret må ha bedret seg betraktelig.

Garderobe: Gamle skap hvor nøkkelbånd er morkne, og det er først på skap nummer tre jeg klarer å få låst døra. Pluss for stor garderobe og eneavkledningsrom for de virkelig sjenerte.


Basseng: 25 meter. Passe varmt. Litt rar lukt, kanskje ikke like kloret som andre basseng? Vi ble ikke helt enige. Fint inndelt, plass til barn på ene side og stor svømmebane hvor vi kunne utfolde oss.

Dusjer: Greit. Ferdiginnstilt varme, rent og pent. Ingen umiddelbar redsel for fotsopp.

Badstue: Helt greit. Ikke i overkant varmt, heller ikke spesielt stor. Lite folksom, så vi fikk tid til litt utsvetting og skravling.

Totalt: Godkjent pluss.

No comments: